Droog en Nieuwkuis

Over Panimo

Panimo - Droog en Nieuwkuis

 

Voor particulieren en kledingzaken in Oost Vlaanderen alsook voor rest van België.

 

Ook met dienstencheques

 

Bestel hier uw dienstencheques.

 

 

Ophaal en leveringsdienst

Depots

Wasserij en Droogkuis

 

Contact

 

Panimo Droog en Nieuwkuis

 

Gauwstraat 15

9660 Brakel

Tel: 055 426629

GSM: 0475 925044

BTW: BE 0816.813.640

Emaill : panimo@hotmail.be

 

Openingsuren:

 

Dinsdag tot zaterdag: 09.00u tot 12.00u

Alsook op afspraak

Onze diensten

    Links

 

 

 

Droogkuis & nieuwkuis Wasserijen

 

Onze ervaring in droog en nieuwkuis garandeert U kwaliteit en service. Nieuwkuis Panimo is ondertussen een gevestigde waarde in de regio voor onderhoud en wassen van kleding en textiel.

 

U kan dagelijks in onze nieuwkuis aan de Gauwstraat 15 te Brakel terecht of in een van onze depot. Naast droog en nieuwkuis, kan je bij ons ook terecht voor het reinigen en onderhouden van textiel, herstellen van werkleding, uniformen ... .

 

Ons toegewijd en gekwalificeerd personeel en de ultramoderne machines die een vezelvriendelijke behandeling garanderen, maken uw kleding als nieuw.

 

 

 

  • Hemden service

 

Wij zijn gespecialiseerd in Luxe hemden service.

 

Informeer naar onze tarieven voor luxe-hemden. Ze zullen U verbazen.

 

 

 

 

  • Kilowas  

 

Horeca: horecalinnen

Bedrijvenlinnen

Particuliere was

Wasserij Nieuwkuis

Tapijtreiniging - Leder - Daim - Dekens en dekbedden - Tuinzetelkussens - Kussens - Zetels

Strijkdienst (ook met dienstencheques).

 

Contacteer ons via E-mail

Zoekopdrachten verwant aan droog en nieuwkuis
Droogkuis | Nieuwkuis | Droog en Nieuwkuis Oost Vlaanderen | Droog en Nieuwkuis West Vlaanderen | Droog en Nieuwkuis Antwerpen | Droog en Nieuwkuis Brussel | Droog en Nieuwkuis Vlaams Brabant | Droog en Nieuwkuis Antwerpen
Google info : nieuwkuis
Droog en nieuwkuis Panimo Nieuws

Andere diensten van Nieuwkuis Panimo

Bij Panimo kan je ook terecht voor linnenverhuur: horeca-linnen, horecalinnen, linnenverhuur, onderhoud linnen, huurlinnen, wassen restaurantlinnen, wassen horecalinnen, verkoop horecalinnen, innaaien van nieuwe ritsen, retouches ...

 

 

Nieuwkuis

 

Een droogkuis of nieuwkuis is een textielreinigingsbedrijf, waar kleding en andere textiele stoffen worden gewassen en gereinigd.

 

 

Droogkuis

 

Een droogkuis of nieuwkuis is een textielreinigingsbedrijf, waar kleding en andere textiele stoffen worden gewassen en gereinigd. Droog en nieuwkuisreinigers reinigen de aangeboden kleding in een organisch oplosmiddel (chemisch reinigen) of in water. De stoom die in een stomerij gebruikt wordt dient ter verwarming van de reinigingsmachines en voor het afwerkingsproces (persen en strijken). Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder speciale apparatuur en deskundigheid. Droog en Nieuwkuis winkels beschikken over deze apparatuur en zijn geschoold en ervaren in het reinigen en het piekfijn "opmaken" (strijken, persen, verstevigen etc.) van delicate kleding (bijvoorbeeld een wollen kostuum).

 

Kleding wordt om twee redenen in oplosmiddelen gereinigd:

 

* De stofsamenstelling of confectiemethode verdraagt geen water

* De vervuiling is hoofdzakelijk niet-wateroplosbaar

 

Tip laat u kleding wassen door een professionele droogkuis of nieuwkuis

 

Voor het reinigen staan de aanwijzingen op het wasetiket. Dit is door de leverancier op het textiel aangebracht om te voorkomen dat het wordt beschadigd door toepassing van de verkeerde reiniging. Wassen met een te hoge temperatuur of het verkeerde wasmiddel of droogproces kan bijvoorbeeld leiden tot onherstelbare beschadiging van het materiaal of het verlies van bepaalde eigenschappen.

Bij  droogkuisnieuwkuis Panimo worden uw kleding, linnen of was gewassen en gestreken volgens de regels van de kunst. 

 

Droogkuis / nieuwkuis / stomerij

 

Panimo is een bedrijf waar kleding met stoom of chemisch gereinigd wordt, een stomerij in het hart van de Vlaamse ardennen met jarenlange ervaring in het droogkuisen, nieuwkuisen, wassen, onderhouden en schoonmaken van kleren.

 

 

 

 

Copyright ® 2012 Panimo | Gauwstraat | 9660 Brakel | Tel: 055/42 66 29 | Gsm: 0475/92 50 44 | Sitemap | Email : panimo@hotmail.be | Design : Tcwebdesign